Selasa, 21 Januari 2014

Harapnya Lebih Matang

[PUJUK HATI DULU, ISTIGHFAR SAT JAA] 

Bismillah kalimah mulia. Assalamualaikum kalimah sejahtera mendoakan dan mentautkan hati hati kita yang beriman. Apa habaq semua? Cheq cakap penang. Kemain tuh, cheq memang suka loghat loghat ni. Kang cheq pantun nogori ade nak boli ka? hehe


Baik baik. Terus menulis. Saya suka menulis. Tahu ramai juga kata penulisan saya kurang menarik namun saya cuba menulis DENGAN CARA DAN GAYA SAYA SENDIRI walaupun semasa menulis ni saya TENGAH BANYAK IDEA hasil dari pembacaan dan MEMBACA BLOG ORANG namun saya elakkan meniru atau copycat atau ciplak CARA PENULISAN DEME DEME sebab jika saya LAKUKANNYA maka apabila anda membaca pastinya ANDA RASA " EH, NI MACAM GAYA PENULISAN BLOG CAP BUAYA NI " kan. ITU YG SAYA TAK MAHU.Menjadi blogger matang kekadang perlu, dari segi kandungan, isi penulisan pastikan tiada unsur ini.

# MEMPERMAINKAN AGAMA
# BAIS/BERTENTANGAN
# LUCAH
# MENGATA/MENGUTUK/MENGUMPAT
# PENTINGKAN DIRI
# PERIHAL KEBURUKAN DAN AIB
# HAL HAL NEGATIF
 Sering kali kalau taip apa sahaja di google misalnya SAYA pasti ada pautan yg menlinkkan kita ke blogspot, wordpress dan sebagainya yang entah apa apa. Perihal negatif ini mungkin dulunya melibatkan gambar dan kini tulisan pun TERSEBAR LUAS.

 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Tegaknya Islam kerana Islam Satu-satunya Agama Yang Allah Redha

Tegaknya Islam kerana Islam Satu-satunya Agama Yang Allah Redha
Letakkan Al-Quran sebagai Panduan Hidupmu dan As-Sunnah sebagai gaya hidupmu

Antum/Antuna semua (ukhwah fillah)

Artikel - Artikel Popular